• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Bedrukte USB stick en USB stick als Relatiegeschenk?

Bedrukte USB stick met uw logo of tekst?

Een bedrukte USB stick bestellen is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment USB sticks en kies de USB stick uit die bij uw bedrijf past.

Een bedrukte USB stick geeft de stick een eigen imago. Een bedrukte USB stick is geen probleem aangezien alle USB sticks te bedrukken zijn. Wilt u een bedrukte USB stick met meerdere kleuren? Dit is geen probleem, USB sticks zijn in meerdere kleuren te bedrukken. U kunt uw USB stick ook zelf ontwerpen en in een eigen vorm laten produceren, neem daarvoor contact met ons op.

Bestel uw bedrukte USB stick gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze USB stick bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u voor een bedrukte USB stick dan ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de USB stick precies zo wordt als u voor ogen heeft.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!