• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Digitaal horloge bedrukken en digitaal horloge als Relatiegeschenk?

Digitaal horloge bedrukken met uw logo of tekst?

Een digitaal horloge laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment digitale horloges en kies het digitaal horloge uit dat bij uw bedrijf past.

Elk digitaal horloge is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de digitale horloges zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw digitaal horloge gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u dit digitaal horloge bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw digitaal horloge te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van het digitaal horloge precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!