• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Gadget horloges bedrukken en gadget horloges als Relatiegeschenk?

Gadget horloges bedrukken met uw logo of tekst?

Een gadget horloge laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment gadget horloges en kies het gadget horloge uit die bij uw bedrijf past. Gadget horloges combineren een traditioneel horloge met een leuke gadget zoals een usb stick.

Elke gadget horloge is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de gadget horloges zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren. Gadget horloges zijn bovendien te graveren voor een meer chique look.

Bestel uw gadget horloges gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze gadget horloges bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw gadget horloges te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de gadget horloges precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!