• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Gadget klokken bedrukken en gadget klokken als Relatiegeschenk?

Gadget klokken bedrukken met uw logo of tekst?

Een gadget klok laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment gadget klokken en kies de gadget klok uit die bij uw bedrijf past.

Elke gadget klok is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de gadget klokken zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw gadget klokken gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze gadget klokken bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw gadget klokken te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de gadget klokken precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!