• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Gadgets klokken bedrukken en gadgets klokken als Relatiegeschenk?

Gadgets klokken bedrukken met uw logo of tekst?

Een gadgets klok laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment gadgets klokken en kies de gadgets klok uit die bij uw bedrijf past.

Elke gadgets klok is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de gadgets klokken zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw gadgets klokken gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze gadgets klokken bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw gadgets klokken te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de gadgets klokken precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!