• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Gekleurde horloges bedrukken en gekleurde horloges als Relatiegeschenk?

Gekleurde horloges bedrukken met uw logo of tekst?

Een gekleurd horloge laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment gekleurde horloges en kies het gekleurde horloge uit dat bij uw bedrijf past.

Elk gekleurde horloge is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de gekleurde horloges zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren. De meeste gekleurde horloges zijn ook te graveren met uw tekst/logo.

Bestel uw gekleurde horloges gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze gekleurde horloges bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw gekleurde horloges te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de gekleurde horloges precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!