• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site
Getmygift.eu
Voor u! Bij een order vanaf € 500,00, € 750,00 of € 1000,00 ontvangt u een waardebon voor mooie, leuke, nuttige en vooral verrassende gifts!
Nog meer fraais....
Over smaak niet te twisten, dus voor iedereen wat...
Veel meer moois
Houdt u van sportief, lekker knus of comfort? Alles kan.
Moodboard getmygift
Voor de sportieveling, de huismus of de kok....

Promothing.nl bestaat dit jaar 10 jaar en dat willen wij met u vieren. Samen met gerenommeerde Scandinavische ontwerpers en merken hebben wij fantastische cadeaus voor u klaarstaan!  Afhankelijk van uw orderbedrag krijgt u een cadeaubon waarmee u een cadeau mag uitzoeken uit een ruime keuze prachtige artikelen. 

  • Vanaf een orderbedrag van slechts € 500,00 (excl.btw)  krijgt u van ons een Giftcard waarmee u een fraai cadeau t.w.v. € 35,00 mag uitkiezen.Blender
  • Heeft u een bestelling vanaf € 750,00 (excl.btw), dan is uw Giftcard geldig voor cadeaus t.w.v. van € 55,00
  • En bij uw order vanaf € 1000,00 (excl.btw) heeft u met deze Giftcard recht op een prachtig artikel t.w.v. maar liefst € 75,00.

Wilt u weten uit welke cadeaus u met deze waardebonnen u kunt kiezen? Kijk vrijblijvend op www.getmygift.eu en laat u prettig verrassen! Er zijn geschenken die iedereen zal bekoren! Man, vrouw, klassiek, sportief. Voor elk wat wils.
Er is altijd keuze uit minimaal 70 cadeaus per prijsklasse. Met onderstaande codes kunt u inloggen op deze site om een blik te werpen. Om daadwerkelijk te bestellen op de site krijgt u van ons, bij bestelling vanaf € 500,00 een unieke, persoonlijke code!.

Inloggen voor vrijblijvend rondkijken (cardcode /wachtwoord zijn gelijk):

* t.w.v. € 35,00: test240 wachtwoord: test240
* t.w.v. € 55,00: test360 wachtwoord: test360
* t.w.v. € 75,00: test500 wachtwoord: test500
                            

  Wij hebben een samenwerkingsverband met het Zweedse Getmygift.eu en alhoewel wij al veel naar het Nederlands hebben vertaald kan het zijn dat er teksten in Zweeds staan vermeld. Rechtsboven op getmygift.eu kunt u wisselen tussen de verschillende talen. 

 


 

Een kleine greep uit het assortiment waaruit u kunt kiezen!  Er is voor elk wat wils! 

KoptelefoonVoetbal WilsonPowerbank

KoksmessenHalskettingPan Grosetto

 

BroodroosterRugzak CliftonHanddoekset