• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Horloge bedrukken en horloge als Relatiegeschenk?

Horloge bedrukken met uw logo of tekst?

Een horloge laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment horloges en kies het horloge uit die bij uw bedrijf past. Horloges zijn prachtige geschenken voor uw personeel en relaties en laten waardering zien. 

Elk horloge is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de horloges zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren. De meeste horloges zijn bovendien te graveren met uw logo/tekst. 

Bestel uw horloge gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u dit horloge bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw horloge te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van het horloge precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!