• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Horloge met logo en horloge met logo als Relatiegeschenk?

Horloge bedrukken met uw logo of tekst?

Een horloge met logo laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment horloges met logo en kies het horloge met logo uit dat bij uw bedrijf past. Horloges zijn stijlvolle geschenken die waardering kunnen laten zien aan uw personeel en relaties. 

Elk horloge is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de horloges met logo zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren. Naast bedrukking kunt u de meeste horloges ook graveren.

Bestel uw horloge met logo gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze horloge met logo bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw horloge met logo te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de horloge met logo precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!