• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Horloges bedrukken en horloges als Relatiegeschenk?

Horloges bedrukken met uw logo of tekst?

Een horloge laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment horloges en kies het horloge uit die bij uw bedrijf past. Een horloge is een prachtig geschenk en teken van waardering aan uw relaties/personeel.

Elk horloge is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de horloges zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren. Naast bedrukking zijn de meeste horloges ook te graveren.

Bestel uw horloges gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze horloges bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw horloges te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de horloges precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!