• 10 jaar ervaring!
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site


Houten balpen bedrukken en houten balpen als Relatiegeschenk?

Houten balpen bedrukken met uw logo of tekst?

Een houten balpen laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment houten balpennen en kies de houten balpen uit die bij uw bedrijf past. Een houten balpen is een leuk geschenk voor bedrijven in de houtbewerking, papier of natuur. 

Elke houten balpen is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de houten balpennen zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw houten balpen gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze houten balpen bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw houten balpen te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de houten balpen precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

1 artikel(en)

per pagina

 • Houten balpen Boisel

  vanaf € 0,27
  zonder bewerking
  Houten balpen Boisel
   

1 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!