• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Keycords bedrukken en keycords als Relatiegeschenk?

Keycords bedrukken met uw logo of tekst?

Keycords laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment keycords en kies de keycords uit die bij uw bedrijf passen. Keycords zijn ideale geschenken voor beurzen en evenementen. 

Elke keycords is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de keycords zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw keycords gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze keycords bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw keycords te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de keycords precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!