• 10 jaar ervaring!
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site


Kinderparaplu bedrukken en kinderparaplu als Relatiegeschenk?

Kinderparaplu bedrukken met uw logo of tekst?

Een kinderparaplu laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment kinderparaplu's en kies de kinderparaplu uit die bij uw bedrijf past.

Elke kinderparaplu is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de kinderparaplu's zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren. Een kinderparaplu is per segment te bedrukken zodat de kinderparaplu er precies zo uit kan zien als u voor ogen heeft!

Bestel uw kinderparaplu gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze kinderparaplu bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw kinderparaplu te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de kinderparaplu precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

2 artikel(en)

per pagina

 • Kinderparaplu RAINBOW

  vanaf € 2,13
  zonder bewerking
  Kinderparaplu RAINBOW
   
 • Kinderparaplu BAMBI

  vanaf € 3,27
  zonder bewerking
  Kinderparaplu BAMBI
   

2 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!