• 10 jaar ervaring!
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site


Kinderpen bedrukken en kinderpen als Relatiegeschenk?

Kinderpen bedrukken met uw logo of tekst?

Een kinderpen laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment kinderpennen en kies de kinderpen uit die bij uw bedrijf past. Kinderpennen zijn leuke geschenken wanneer uw bedrijf veel met kinderen te maken heeft.

Alle kinderpennen zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de kinderpennen zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw kinderpen gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze kinderpen bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw kinderpen te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de kinderpen precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Artikelen 1 tot 12 van 145 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Balpen CINDY

  vanaf € 0,12
  zonder bewerking
  Balpen CINDY
 • Balpen LID

  vanaf € 0,09
  zonder bewerking
  Balpen LID
 • Balpen CLIA

  vanaf € 0,23
  zonder bewerking
  Balpen CLIA

Artikelen 1 tot 12 van 145 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!