• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Kleurpotlood bedrukken en kleurpotlood als Relatiegeschenk?

Kleurpotlood bedrukken met uw logo of tekst?

Een kleurpotlood laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment kleurpotloden en kies het kleurpotlood uit dat bij uw bedrijf past.

Alle kleurpotloden zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de kleurpotloden zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw kleurpotlood gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u dit kleurpotlood bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw kleurpotlood te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van het kleurpotlood precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!