• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Lanyard bedrukken en lanyard als Relatiegeschenk?

Lanyard bedrukken met uw logo of tekst?

Een lanyard laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment lanyards en kies de lanyard uit die bij uw bedrijf past. Een lanyard is een ideaal geschenk op beurzen, evenementen en bij bedrijfsactiviten. 

Elke lanyard is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de lanyards zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw lanyard gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze lanyard bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw lanyard te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de lanyard precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!