• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Lanyard met lipgloss bedrukken en lanyard met lipgloss als Relatiegeschenk?

Lanyard met lipgloss bedrukken met uw logo of tekst?

Een lanyard met lipgloss laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment lanyards met lipgloss en kies de lanyard met lipgloss uit die bij uw bedrijf past. Lanyards met lipgloss zijn een ideaal geschenk bij beurzen, bedrijven en evenementen met een vrouwelijke doelgroep. 

Elke lanyard met lipgloss is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de lanyard met lipgloss is ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw lanyard met lipgloss gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze lanyard met lipgloss bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw lanyard met lipgloss te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de lanyard met lipgloss precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!