• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Lanyards bedrukken en lanyards als Relatiegeschenk?

Lanyards bedrukken met uw logo of tekst?

Lanyards laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment lanyards en kies de lanyards uit die bij uw bedrijf passen. Lanyards zijn ideale promotiemiddelen op beurzen en op de werkvloer.

Elke lanyard is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de lanyards zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw lanyards gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze lanyards bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw lanyards te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de lanyards precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!