• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Lanyards USB bedrukken en lanyards USB als Relatiegeschenk?

Lanyards USB bedrukken met uw logo of tekst?

Lanyards USB laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment lanyards USB en kies de lanyards USB uit die bij uw bedrijf passen. Lanyards USB combineren het nut van een lanyard met dat van een USB stick.

Elke lanyard USB is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de lanyards USB zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw lanyards USB gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze lanyards USB bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw USB lanyards te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de USB lanyards precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!