• 10 jaar ervaring!
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site


Markeerstift bedrukken en markeerstift als Relatiegeschenk?

Markeerstift bedrukken met uw logo of tekst?

Een markeerstift laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment markeerstiften en kies de markeerstift uit die bij uw bedrijf past.

Alle markeerstiften zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de markeerstiften zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw markeerstift gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze markeerstift bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw markeerstift te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de markeerstift precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

1 artikel(en)

per pagina

 • Markeerlamp, wit

  vanaf € 0,51
  zonder bewerking
  Markeerlamp, wit
   

1 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!