• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Pepermuntje bedrukken en pepermuntje als Relatiegeschenk?

Pepermuntje bedrukken met uw logo of tekst?

Een pepermuntje laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment pepermuntjes en kies het pepermuntje uit dat bij uw bedrijf past.

Alle pepermuntjes zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem, De pepermuntjes zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw pepermuntje gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u de pepermuntje bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw pepermuntje te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van uw pepermuntje precies zo wordt als u voor ogen heeft.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!