• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site

Pepermuntjes bedrukken en pepermuntjes als Relatiegeschenk?

Pepermuntjes bedrukken met uw logo of tekst?

Pepermuntjes laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment pepermuntjes en kies de pepermuntjes uit die bij uw bedrijf past.

Alle pepermuntjes zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem, De pepermuntjes zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw pepermuntjes gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u de pepermuntjes bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw pepermuntjes te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de pepermuntjes precies zo wordt als u voor ogen heeft.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!