• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Pet met logo als Relatiegeschenk?

Pet met uw logo of tekst als opdruk?

Pet met logo bestellen is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment petjes en kies de pet uit die bij uw bedrijf past. Petten zijn er in veel verschillende soorten en maten waardoor er altijd een pet voor uw bedrijf tussen zit! 

De pet is te voorzien met uw logo. De opdruk kan uw logo en/of tekst zijn. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de pet kunnen voorzien worden met uw opdruk. Veel petten zijn bovendien ook te borduren! 

Bestel uw pet met logo gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze petjes bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Het bestellen van uw pet met uw opdruk is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!