• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site

Petje bedrukken als Relatiegeschenk?

Petje bedrukken met uw logo of tekst?

Uw petje bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment petjes en kies het petje uit die bij uw bedrijf past. Petjes zijn er in veel soorten en maten en er is dus altijd een petje geschikt voor uw bedrijf! 

Het petje is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem het petje is ook te bedrukken in meerdere kleuren. Naast het bedrukken van de pet zijn vrijwel alle petten ook te borduren! 

Bestel uw petje gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze petjes bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Het bedrukken van uw petje is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!