• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Petjes met opdruk als Relatiegeschenk?

Petjes met uw logo of tekst als opdruk?

Petjes met opdruk bestellen is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment petjes en kies de petjes uit die bij uw bedrijf past. Er zijn veel verschillende petjes met opdruk in ons assortiment en er zit er dus altijd een voor u tussen!

De petjes zijn te voorzien met uw opdruk. De opdruk kan uw logo en/of tekst zijn. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de petjes kunnen voorzien worden met uw opdruk. Naast bedrukking zijn vrijwel alle caps ook te borduren.

Bestel uw petjes met opdruk gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze petjes bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Het bestellen van uw petjes met uw opdruk is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!