• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Petten bedrukken als Relatiegeschenk?

Petten bedrukken met uw logo of tekst?

Petten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment petten en kies de pet uit die bij uw bedrijf past. Er zijn veel verschillende petten leverbaar en er zit dus altijd een pet voor uw bedrijf tussen. 

De petten zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de petten zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren. Veel petten zijn ook te borduren met uw logo/tekst. 

Bestel uw petten gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze petten bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Het bedrukken van uw petten is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!