• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site

Petten drukken als Relatiegeschenk?

Petten drukken met uw logo of tekst?

Petten drukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment petten en kies de pet uit die bij uw bedrijf past. Petten zijn er in veel soorten en maten en er zit daarom altijd wel een pet voor uw bedrijf bij! 

De petten zijn te drukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de petten zijn ook te drukken in meerdere kleuren. Bij veel petten is het bovendien mogelijk de gewenste tekst / het logo te borduren. 

Bestel uw petten gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze petten bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Het drukken van uw petten is nog nooit zo makkelijk geweest.

 

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!