• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Petten met logo als Relatiegeschenk?

Petten met uw logo of tekst als opdruk?

Petten met logo bestellen is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Petten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bekijk ons uitgebreide assortiment petten en kies de pet uit die bij uw bedrijf past.

De petten zijn te voorzien met uw logo. De opdruk kan uw logo en/of tekst zijn. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de petten kunnen voorzien worden met uw opdruk. Bij veel petten is het daarnaast gebruikelijk om de opdruk te borduren.

Bestel uw petten met logo gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze petten bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Het bestellen van uw petten met uw logo is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 12 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!