• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Promotietassen bedrukken en Promotietassen als Relatiegeschenk?

Promotietassen bedrukken met uw logo of tekst?

Een promotietas laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment tassen en kies de promotietas uit die bij uw bedrijf past. Er zijn veel verschillende promotietassen en er zit er dus altijd een voor uw bedrijf tussen.

Alle promotietassen zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de promotietassen zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw promotietassen gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze promotietassen bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw promotietas te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de promotietas precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!