• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Snoepblikjes bedrukken en snoepblikjes als Relatiegeschenk?

Snoepblikjes bedrukken met uw logo of tekst?

Een snoepblikje laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment snoepblikjes en kies het snoepblikje uit dat bij uw bedrijf past.

Alle snoepblikjes zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem, de snoepblikjes zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw snoepblikjes gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u de snoepblikjes bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw snoepblikjes te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van het snoepblikjes precies zo worden als u voor ogen heeft.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!