• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Snoepwikkel bedrukken en snoepwikkel als Relatiegeschenk?

Snoepwikkel bedrukken met uw logo of tekst?

Een snoepwikkel laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment snoep en kies de snoepwikkel uit die bij uw bedrijf past.

Alle snoepwikkels zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem, de snoepwikkels zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw snoepwikkel gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u de snoepwikkel bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw snoepwikkel te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de snoepwikkel precies zo wordt als u voor ogen heeft.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!