• 10 jaar ervaring!
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site


Sporttassen bedrukken en Sporttassen als Relatiegeschenk?

Sporttassen bedrukken met uw logo of tekst?

Een sporttas laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment sporttassen en kies de sporttas uit die bij uw bedrijf past.

Alle sporttassen zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de sporttassen zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren. Sporttassen zijn ideale geschenken voor sportverenigigen en personeel! Sporttassen zijn bovendien door hun grote oppervlak ideaal om te bedrukken met uw logo en slogan!

Bestel uw sporttassen gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze tassen bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw sporttas te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de sporttas precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

6 artikel(en)

per pagina

 • Sporttas Scuba

  vanaf € 29,83
  zonder bewerking
  Sporttas Scuba
   
 • Sporttas Zwart acc. Zwart

  vanaf € 7,57
  zonder bewerking
  Sporttas Zwart acc. Zwart
 • Sporttas Zwart acc. Zwart

  vanaf € 7,57
  zonder bewerking
  Sporttas Zwart acc. Zwart
   

6 artikel(en)

per pagina

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!