• 10 jaar ervaring!
  • gratis verzending*
  • laagste prijsgarantie
  • alleen topproducten
Search Site


Tafelaansteker bedrukken en tafelaansteker als Relatiegeschenk?

Tafelaansteker bedrukken met uw logo of tekst?

Een tafelaansteker laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment tafelaanstekers en kies de tafelaansteker uit die bij uw bedrijf past.

Elke tafelaansteker is te bedrukken met uw logo en/of tekst. Bestaat uw logo en/of tekst uit meerdere kleuren dan is dit geen probleem de tafelaanstekers zijn ook te bedrukken in meerdere kleuren.

Bestel uw tafelaansteker gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze tafelaansteker bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag. Kiest u ervoor om uw tafelaansteker te bedrukken ontvangt u van ons eerst een drukproef zodat het bedrukken van de tafelaansteker precies zo wordt als u voor ogen heeft.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!