• 10 jaar ervaring!
 • gratis verzending*
 • laagste prijsgarantie
 • alleen topproducten
Search Site


USB stick hout bedrukken en als Relatiegeschenk?

USB stick van hout bedrukken met uw logo of tekst?

Een USB stick van hout laten bedrukken is nergens zo makkelijk als bij Promothing. Bekijk ons uitgebreide assortiment USB sticks en kies de USB stick uit die bij uw bedrijf past. Wordt in uw bedrijf met hout gewerkt dan is dit een fantastisch geschenk voor uw relaties en personeel! 

Alle USB sticks van hout zijn te bedrukken met uw logo en/of tekst. Het gebruiken van een houten USB-stick geeft uw geschenk een uniek karakter. Hout zorgt voor een stijlvolle look die USB-stick net dat stukje uitstraling geeft dat u uw klanten wil meegeven.

Bestel uw USB stick van hout gemakkelijk online en vertel hierbij hoe u deze USB stick bedrukt wil hebben en wij gaan meteen voor u aan de slag.

 

Artikelen 1 tot 12 van 67 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 12 van 67 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vragen, advies of behoefte aan extra informatie?

U kunt gerust contact opnemen met ons op (+31) 038 - 423 45 00 (ma-vr 8.30-17.30), of via e-mail. Uiteraard kunt u ook direct offerte opvragen, of uw contactgegevens achterlaten.

Wij nemen altijd contact op met onze klanten. Daardoor kunnen wij uw wensen en behoeften beter in kaart brengen en kunnen wij eventuele onduidelijkheden voorkomen.

Promothing, uw leverancier voor relatiegeschenken en promotiemiddelen!